Actueel

Lees in onze nieuwsrubriek het laatste nieuws over zonne-energie en meer!

vrijdag 18 december 2020

Green Power zonnepanelen voor tuinderij ‘De Waog’

Al ruim 35 jaar is 'De Waog' in Neer een biologische tuinderij die op ecologische wijze groenten en akkerbouwproducten teelt. Een bedrijf waarbij duurzaamheid voorop staat en dan mogen zonnepanelen uiteraard niet ontbreken!

758 zonnepanelen

Via Leudal Energie kwam ‘De Waog’ bij Green Power terecht voor een aanbesteding van 758 zonnepanelen die onlangs via een opbouwsysteem op het dak van de bedrijfsloods gelegd zijn. Een mooi project, dat perfect past bij de filosofie van het bedrijf dat tevens het oudste biologische tuinbouwbedrijf van Nederland is!

Soort panelen

Tuinderij De Waog heeft gekozen voor Jinko Solar Cheetah zonnepanelen met een vermogen van 340 Wattpiek en 1500V. Deze panelen hebben een veel hogere limiet dan vele anderen. Ook bevatten de cellen PERC-technologie, 5 busbars en zijn ze PID-resistent. Door alle eigenschappen zijn er veel certificaten afgegeven. De kabels van dit zonnepaneel hebben een afwijkende lengte van 1200mm.

Tier 1

Ook behoren deze zonnepanelen tot de Tier 1 lijst met zonnepanelen, wat onder andere inhoudt dat de producent het hele productieproces beheerst en geen onderdelen inkoopt van andere merken en dus volledige controle heeft op het eindproduct. Ook is er veel geïnvesteerd in R&D wat het rendement van de panelen ten goede komt.

Wil je meer weten?

Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Tel: 0475 - 58 22 22
E-mail info@greenpowersystems.eu

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
info@greenpowersystems.eu
 

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.