Actueel

Lees in onze nieuwsrubriek het laatste nieuws over zonne-energie en meer!

zondag 07 maart 2021

Twee weten meer dan één: Verkoelendak Nederland en Green Power Zonnepanelen samen aan de slag op Wessem’s dak

Voor het dak van een bedrijfspand in Wessem hebben moeder- en dochterbedrijf (Verkoelendak Nederland en Green Power Zonnepanelen) samen een project opgepakt waarbij zowel het dak is vernieuwd als ook nieuwe zonnepanelen zijn gelegd.

Deskundig advies

De eigenaar van het pand was vooral op zoek naar kundig advies met betrekking tot het kiezen van de juiste zonnepanelen en kwam zo bij Green Power zonnepanelen terecht. Uiteindelijk koos hij voor het merk om Canadian Solar vanwege het vermogen (370 Wp), de betrouwbaarheid en goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Jaarproductie

In totaal werden er maar liefst 174 panelen gelegd. 132 op plat dak en 42 op diverse sheddaken. Naar verwachting (berekend via SolarEdge) zullen deze panelen samen productie van 61.370 Kwh op jaarbasis draaien. Niet gek, toch?

Daar doen we het voor!

Het is overigens niet de eerste keer dat Verkoelendak Nederland en Green Power Zonnepanelen samenwerken. Ook bijvoorbeeld het project voor Woonwenz Venlo (appartementen) hebben de bedrijven samen verzorgd. Het voordeel? Eenduidige communicatie door middel van korte lijnen, één aanspreekpunt en het van goed van elkaar op aan kunnen zodat de klant van A to Z wordt begeleid en ontzorgd. Daar doen we het voor!

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over hoe onze samenwerking voor jou in het voordeel kan werken of wens je ook kundig advies te ontvangen over zonnepanelen? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom (covid-proof). We helpen je graag verder!

Tel: 0475 - 58 22 22
E-mail info@greenpowersystems.eu

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
info@greenpowersystems.eu
 

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.