Actueel

Lees in onze nieuwsrubriek het laatste nieuws over zonne-energie en meer!

vrijdag 30 april 2021

Zon, Natuur en Belaeving.

Verschillende daken, verschillende montagetechnieken en een pijlsnelle oplevering. Voor restaurant De Belaeving in Helden mocht Green Power zonnepanelen in samenwerking met Verkoelendak Nederland aan de slag. Een hele belaeving!

Eén en één is drie

Binnen twee weken tijd was het restaurant voorzien van een gerenoveerd dak inclusief zonnepanelen. Dat het zo snel heeft kunnen gaan heeft te maken met de goede onderlinge samenwerking tussen moeder- en dochterbedrijf Verkoelendak Nederland en Green Power zonnepanelen. Iets waar steeds meer vraag naar is. Wanneer men tegenwoordig iets aan hun dak willen laten doen (vernieuwen of renoveren) worden er vrijwel altijd ook zonnepanelen gemonteerd. Wel zo gemakkelijk!

Diverse daken en technieken

De Belaeving was een mooi project. Niet in de laatste plaats vanwege de diversiteit aan daken. Zo heeft het restaurant platte daken, hellende bitumen daken, pannen daken en een trapezium staal dak waar zonnepanelen op zijn komen te liggen. Allemaal vastgemaakt door middel van andere technieken. Zo zijn er geschroefde haken gebruikt bij de pannen daken en bij de bitumen daken zijn er RVS voetjes ingewerkt.  Het was een mooie uitdaging voor onze monteurs vanwege de diversiteit van de montagetechnieken.

Optimale prestatie

Ook zijn er optimizers geplaatst. Hierdoor kan elk paneel afzonderlijk presteren. De verschillende hellingshoeken en montagetechnieken kunnen hierdoor de opbrengst niet beïnvloeden.

Full black

Wat betreft de zonnepanelen is gekozen voor het merk JA Solar in de kleur full black. Waarom? Omdat het merk een goede prijs-kwaliteitsverhouding heeft en deze diepe, donkere kleur perfect past bij de rest van de uitstraling van het pand. De panelen vallen zo vrijwel niet op en vormen één geheel. Het oog wil ook wat, nietwaar?

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van dakrenovatie in combinatie met zonnepanelen? Neem dan gerust een kijkje in onze showroom of neem contact op om je vraag te bespreken.

Tel: +31 (0)475 58 22 22
E-mail: info@greenpowersystems.eu

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
info@greenpowersystems.eu
 

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.