Actuele vacatures

Bij ons werken mensen met passie voor het vakmanschap.


 

Tijden veranderen...


Bij Verkoelen Dak Nederland en Green Power Zonnepanelen gaan wij met onze tijd mee. Ben jij werkzaam in de bouw? Zou je graag wat minder uren willen werken? Dan biedt ons mooie familiebedrijf je wellicht de juiste kans.

Als werkgever in de bouw staan wij samen voor de uitdaging om werknemers zo gezond en fit mogelijk de pensioengerechtigde leeftijd te laten bereiken. Wij zijn van mening dat dit alleen maar kan door zo slim en flexibel mogelijk om te gaan met TIJD. 

Niet alleen de oudere werknemers maar zeker ook de jongere mensen willen graag minder werken om tijd te kunnen besteden aan gezin, hobby’s en zaken die voor hen belangrijk zijn. Daarom bieden wij als bedrijf de mogelijkheid aan om parttime te werken.

Zin om 2023 met een frisse, nieuwe start te beginnen?

Kijk dan snel naar onderstaande vacatures, of neem contact op met Lillian Verkoelen,  0475 58 22 22 of lverkoelen@verkoelendak.nl

Wij zijn op korte termijn op zoek naar gemotiveerde:


Uitvoerder duurzame techniek (zonnepanelen)
 

Bekijk deze vacature

Voorman en Monteur zonnepanelen (parttime / fulltime)
 

Bekijk deze vacature*Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
Mail ons

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.