Historie

Zonne-energie is de energie van nu én van onze toekomst!

Verkoelendak Nederland

Green Power Systems is een onderdeel van Verkoelendak Nederland. Verkoelendak Nederland is al zo’n 50 jaar een begrip in dakbedekkingen. Van oudsher is Verkoelendak Nederland een echt familiebedrijf. Directeur Jos Verkoelen is inmiddels de vijfde generatie van de familie Verkoelen die leiding geeft aan het bedrijf. Verkoelendak Nederland biedt een totaalconcept op het gebied van duurzame dak- en gevelbekleding.


Green Power Isolatie & Zonnepanelen

Sinds 1995 realiseert Verkoelendak Nederland, onder de naam Green Power Isolatie & Zonnepanelen, isolatiewerkzaamheden en leveren en plaatsen wij zonnepanelen en complete PV-installaties. Green Power Systems heeft een eigen identiteit en is tegelijkertijd een volwaardig onderdeel van Verkoelendak Nederland.


Totaal concept

Verkoelendak Nederland en Green Power Isolatie & Zonnepanelen zijn duurzame partners in renoveren en transformeren. Voor alle werkzaamheden van daken en gevels, van isolatie tot zonnepanelen kan de klant terecht op één adres.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
info@greenpowersystems.eu
 

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.