Historie

Zonne-energie is de energie van nu én van onze toekomst!

Verkoelendak Nederland

Green Power Zonnepanelen is ontstaan uit van Verkoelendak Nederland. Verkoelendak Nederland is al zo’n 50 jaar een begrip in dakbedekkingen. Van oudsher is Verkoelendak Nederland een echt familiebedrijf.


Green Power Zonnepanelen

Sinds 1995 heeft Green Power Zonnepanelen zonnepanelen en complete PV-installaties geinstalleerd, initieel nog onder de naam en vlag van Verkoelen Nederland. Green Power Zonnepanelen is inmiddels al jaren een eigen bedrijf met een eigen identiteit maar heeft de waarde en vakkundigheid van Verkoelen Nederland meegekregen.


Totaal concept

Verkoelendak Dak en Green Power Zonnepanelen zijn duurzame partners in renoveren en transformeren. Voor alle werkzaamheden van daken en gevels, van isolatie tot zonnepanelen kan de klant terecht op één adres.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
Mail ons

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.