Mooie lokale onderneming kiest voor Green Power zonnepanelen

Green Power zonnepanelen

Niet enkel particulieren zijn geïnteresseerd in zonnepanelen, ook veel bedrijven weten de weg naar ons te vinden. Voor hen extra interessant gezien de geldende subsidiemogelijkheden. Zo ook de firma Augustinus Interieur in Roggel dat in één week tijd maar liefst 370 zonnepanelen op hun bedrijfspand hebben laten leggen.

Verduurzaamheidsslag

Bedrijven, instellingen, scholen en overheidsinstellingen zijn flink bezig met verduurzamen. Eén van de eerste zaken die er dan worden aangepakt zijn de zonnepanelen. Wanneer een dak nog niet zodanig verouderd is, kunnen die er eenvoudig op worden gemonteerd. Mocht het dak wel verouderd zijn, dan is het zaak eerst het dak te renoveren of te vernieuwen waarin de zonnepanelen in één weg kunnen worden meegenomen. We kijken graag met je mee hoe het dak ervoor staat, zodat je een goede afweging kunt maken.

SDE subsidiemogelijkheid

Voor de aanschaf van zonnepanelen bestaan er diverse subsidiemogelijkheden. Een bekende hiervan is de SDE subsidie waar ook Augustinus Interieur voor in aanmerking kwam.

Voor het verkrijgen van deze SDE subsidie moet de klant beschikken over een aansluiting van meer dan 3X80 Ampère en er moet bekeken worden of er beschikbaarheid op het net van Enexis is. Wanneer je dat (en meer) als bedrijf allemaal in orde hebt, kan Green Power de aanvraag voor je uit handen nemen en het traject in gang zetten. Dat scheelt je een hoop tijd en gedoe en bovendien weten we precies waarop te letten.

Lokale samenwerking

Mooi vinden we ook dat niet enkel de grote bedrijven ons weten te vinden, maar ook de lokale zoals Augustinus Interieur uit Roggel.  Ze hebben er bewust voor gekozen om samen te werken met een speler uit de buurt vanwege de fijne communicatie en het snelle schakelen.

Zonnepanelen voor Augustinus Interieur

Bij Augustinus Interieur hadden we al snel de keuze gemaakt voor het soort zonnepanelen, namelijk: Canadian Solar 365 WP Hiku panelen. Dit vanwege de goede prijs-kwaliteitsverhouding en het hoge rendement. Samen geven de 370 zonnepanelen 135,050 KWP af. Daarnaast zijn er ook optimizers geïnstalleerd voor optimaal rendement per paneel.

Onderconstructie zonnepanelen

De zonnepanelen liggen op een onderconstructie van het merk  “Van der Valk Valkpro+” en er is gekozen voor een Oost-West opstelling, hierdoor verdeel je de opwekking van energie beter over de dag heen plus het dakoppervlak wordt optimaal gebruikt.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van subsidie en zonnepanelen? Neem dan gerust een kijkje in onze showroom of neem contact met ons op.

Tel: +31 (0)475 58 22 22
E-mail: info@greenpowersystems.eu

Benieuwd naar meer?

zonnepanelen
Salderen in de toekomst: hoe zien de kabinetsplannen eruit?

We hebben het er al eerder over gehad: de salderingsregeling voor kleinverbruikers met zonnepanelen gaat hoogstwaarschijnlijk verdwijnen. In oktober 2020…

Verder lezen
dynamische energiecontracten
De gevolgen van negatieve elektriciteitsprijzen i.c.m. dynamische energiecontracten

Er is de laatste tijd veel in de media over gesproken: negatieve elektriciteitsprijzen. Met name voor consumenten die zonnepanelen hebben…

Verder lezen
zonnepanelen voordelig
Zonnepanelen voor grootzakelijke energieverbruikers voordelig? Jazeker!

Het hebben van zonnepanelen is om een aantal redenen heel voordelig. Ze wekken 100% groene stroom op die je kunt…

Verder lezen
zonnepanelen
Een jaar vol groeimogelijkheden

We beginnen het nieuwe jaar graag met een aantal updates over Green Power Zonnepanelen. Het afgelopen jaar, 2022, is een…

Verder lezen