Twee weten meer dan één: Verkoelendak Nederland en Green Power Zonnepanelen samen aan de slag op Wessem’s dak

Voor het dak van een bedrijfspand in Wessem hebben moeder- en dochterbedrijf (Verkoelendak Nederland en Green Power Zonnepanelen) samen een project opgepakt waarbij zowel het dak is vernieuwd als ook nieuwe zonnepanelen zijn gelegd.

Deskundig advies

De eigenaar van het pand was vooral op zoek naar kundig advies met betrekking tot het kiezen van de juiste zonnepanelen en kwam zo bij Green Power zonnepanelen terecht. Uiteindelijk koos hij voor het merk om Canadian Solar vanwege het vermogen (370 Wp), de betrouwbaarheid en goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Jaarproductie

In totaal werden er maar liefst 174 panelen gelegd. 132 op plat dak en 42 op diverse sheddaken. Naar verwachting (berekend via SolarEdge) zullen deze panelen samen productie van 61.370 Kwh op jaarbasis draaien. Niet gek, toch?

Daar doen we het voor!

Het is overigens niet de eerste keer dat Verkoelendak Nederland en Green Power Zonnepanelen samenwerken. Ook bijvoorbeeld het project voor Woonwenz Venlo (appartementen) hebben de bedrijven samen verzorgd. Het voordeel? Eenduidige communicatie door middel van korte lijnen, één aanspreekpunt en het van goed van elkaar op aan kunnen zodat de klant van A to Z wordt begeleid en ontzorgd. Daar doen we het voor!

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over hoe onze samenwerking voor jou in het voordeel kan werken of wens je ook kundig advies te ontvangen over zonnepanelen? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom (covid-proof). We helpen je graag verder!

Benieuwd naar meer?

zonnepanelen
Salderen in de toekomst: hoe zien de kabinetsplannen eruit?

We hebben het er al eerder over gehad: de salderingsregeling voor kleinverbruikers met zonnepanelen gaat hoogstwaarschijnlijk verdwijnen. In oktober 2020…

Verder lezen
dynamische energiecontracten
De gevolgen van negatieve elektriciteitsprijzen i.c.m. dynamische energiecontracten

Er is de laatste tijd veel in de media over gesproken: negatieve elektriciteitsprijzen. Met name voor consumenten die zonnepanelen hebben…

Verder lezen
zonnepanelen voordelig
Zonnepanelen voor grootzakelijke energieverbruikers voordelig? Jazeker!

Het hebben van zonnepanelen is om een aantal redenen heel voordelig. Ze wekken 100% groene stroom op die je kunt…

Verder lezen
zonnepanelen
Een jaar vol groeimogelijkheden

We beginnen het nieuwe jaar graag met een aantal updates over Green Power Zonnepanelen. Het afgelopen jaar, 2022, is een…

Verder lezen