Over ons

Zet zonlicht om in stroom en
bespaar zo op uw energierekening.

Green Power Zonnepanelen is adviseur, leverancier en installateur van zonnepanelen. De zon is een onuitputtelijke bron van schone en duurzame energie. De zon schijnt altijd en voor iedereen! Waarom maken we geen gebruik van deze prachtige energiebron?

Adviesgesprek aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor zonnepanelen? Vraag dan een adviesgesprek aan!

monteurs green power zonnepanelen

Duurzame energie

Geproduceerde duurzame energie afkomstig van zonnepanelen is een krachtige en milieuvriendelijke bron van elektriciteit die wereldwijde aandacht heeft getrokken en aanzienlijk onder particulieren gegroeid is. Om bewuster met je energie om te gaan, kopen tegenwoordig steeds meer mensen een zonnepanelenpakket. Om zowel duurzame energie op te wekken, als kosten besparing op het lange termijn. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame energiewinning en energieterugwinning.  Kiest u voor een van onze duurzame energiesystemen, dan kunt u straks zelf energie gaan winnen en kosten besparen!

Totaaloplossing

Onze concepten zijn esthetisch verantwoord en toe te passen in zowel bestaande bouw als in nieuw te bouwen projecten. Kiest u bewust voor groene energie? Green Power Zonnepanelen biedt u een totaaloplossing.

Daarbij denken wij in oplossingen en bedienen wij zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij hebben een jarenlangjarige ervaring in de toepassing en installatie van zonnepanelen. Green Power Zonnepanelen levert en installeert zonnepaneleninstallaties bij zowel woningen als utiliteits- en bedrijfsgebouwen.

Green Power Zonnepanelen is ontstaan uit Verkoelen Dak Nederland. De waarden en kwaliteitsnormen van het dakbedrijf zijn nog steeds een leidraad bij Green Power Nederland. Dit betekent dat het plaatsen van PV-installaties op een ‘dak verantwoorde’ wijze  geschiedt.