Over ons

Maak gebruik van de zon als onuitputtelijke bron van energie.

Green Power Zonnepanelen is adviseur, leverancier en installateur van zonnepanelen. De zon is een onuitputtelijke bron van schone en duurzame energie. De zon schijnt altijd en voor iedereen! Waarom maken we geen gebruik van deze prachtige energiebron?


Duurzame energie

Wij zijn gespecialiseerd in duurzame energiewinning en energieterugwinning.  Kiest u voor een van onze duurzame energiesystemen, dan kunt u straks zelf energie gaan winnen en kosten besparen!


Totaaloplossing

Onze concepten zijn esthetisch verantwoord en toe te passen in zowel bestaande bouw als in nieuw te bouwen projecten. Kiest u bewust voor groene energie? Green Power Zonnepanelen biedt u een totaaloplossing. Wij begeleiden alles voor u van subsidieaanvraag tot installatie. Daarbij denken wij in oplossingen en bedienen wij zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij hebben een jarenlangjarige ervaring in de toepassing en installatie van zonnepanelen. Green Power Zonnepanelen levert en installeert zonnepaneleninstallaties bij zowel woningen als utiliteits- en bedrijfsgebouwen.

Green Power Zonnepanelen is een onderdeel van Verkoelendak Nederland. Dit brengt met zich mee dat het plaatsen van PV-installaties op een ‘dak verantwoorde’ wijze  geschiedt. In voorkomende gevallen eveneens in combinatie met renovaties van bestaande daken.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
Mail ons

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.