SolarEdge zonne-energiesystemen

Green Power zonnepanelen is Installer Plus partner van SolarEdge

Green Power zonnepanelen heeft inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring met de installatie van zonnepanelen. Wij zijn Installer Plus partner van SolarEdge, het meest gekozen zonne-energiesysteem van Nederland. Wij zorgen voor een vakkundige plaatsing, zodat SolarEdge ook u de meeste besparing oplevert. Op deze pagina vindt u meer informatie over SolarEdge.

3 redenen om voor zonne-energie te kiezen

SolarEdge_Cost Effective

1. Energiekosten verlagen
Installeer zonnepanelen op uw huis (een PV-systeem) om uw elektriciteitskosten te verlagen of inkomsten te genereren, afhankelijk van de hoeveelheid zoninstraling op de panelen

SolarEdge_Increase revenue

2. Slimme investering voor de lange termijn
Een PV-systeem kan de waarde van uw woning verhogen en de stijgende energiekosten beperken.

SolarEdge_Powering Clean Energy

3. Groen en duurzaam
Verlaag uw ecologische voetafdruk door het gebruik van schone, hernieuwbare energie en draag bij aan een duurzame toekomst.

Waarom een SolarEdge PV-systeem?

In een PV-systeem heeft elk zonnepaneel een eigen maximum power point (vermogenspunt). Door verschillen tussen de panelen onderling ontstaan vermogensverliezen; deze kunnen na verloop van tijd leiden tot slechte prestaties van het hele systeem. Bij traditionele omvormers beïnvloedt het zwakste zonnepaneel de prestaties van alle panelen. Met SolarEdge produceert elk paneel maximale energie en worden vermogensverliezen geminimaliseerd.

SolarEdge PV systeem
SolarEdge Home

SolarEdge Home

SolarEdge Home is het slimme energie-ecosysteem waarmee u zelf bepaalt hoeveel energie kost. Profiteer optimaal van de zon en gebruik de energie maximaal als het u uitkomt. Met de SolarEdge app heeft u alles zelf in de hand en regelt u productie, opslag en consumptie van zonne-energie. Zo haalt u altijd het maximale rendement uit zonne-energie.

Kiezen voor SolarEdge is ook kiezen voor maar liefst 24 dagen extra zonne-energie

Dankzij het DC-gekoppelde zonne-energiesysteem van SolarEdge en de technologievoordelen die dit systeem biedt, kunnen huiseigenaren:

  • Meer energie oogsten
  • Energie efficiënter opslaan
  • Eigen verbruik verhogen

3 redenen om voor SolarEdge HOME te kiezen

SolarEdge_Maximum Safety

1. Veilige keuze
Veiligheid is zeer belangrijk bij de keuze voor uw zonne-energiesysteem. Natuurlijk in de eerste plaats de brandveiligheid. Maar ook de veiligheid van uw investering op langere termijn en een veilige, betrouwbare leverancier.

SolarEdge_More Energy

2. Systeem is altijd uit te breiden
Als u nu kiest voor SolarEdge Home, dan kiest u voor het meest flexibele zonne-energiesysteem. Met SolarEdge Home bepaalt u zelf hoe en wanneer u het systeem uitbreidt en aanpast aan uw energiebehoefte.

SolarEdge_Future Proof

3. Voorbereid op de toekomst
SolarEdge Home is een flexibel, toekomstgericht zonneenergiesysteem dat zich aanpast aan de veranderende energiebehoefte van de gebruikers, maar ook aan de veranderingen in de energiemarkt.
Lees meer over de voordelen van SolarEdge

De SolarEdge home producten

SolarEdge Home is het nieuwe concept voor slimme energie bij u thuis. Met SolarEdge zet u een flinke stap verder dan alleen de productie van zonne-energie. Want de elektriciteit die u daarmee opwekt, kunt u met SolarEdge Home automatisch opslaan, beheren en verdelen over uw hele huis, dag én nacht. Dus met SolarEdge Home produceert u niet alleen meer zonne-energie, u kunt er ook meer van gebruiken.
Lees hier meer over de SolarEdge producten

SolarEdge One

SolarEdge ONE

Het innovatieve energie-optimalisatiesysteem dat de motor is achter SolarEdge Home. SolarEdge ONE optimaliseert naadloos de manier waarop u als systeemeigenaren uw zonne-energie gebruikt, opslaat en doorverkoopt. Dit wordt voor u geregeld en u heeft hier als huiseigenaar geen omkijken naar. Zo kunt u uw besparingen maximaliseren, uw terugverdientijd versnellen en op basis van uw eigen levensstijl uw energievraag in goede banen leiden.
Met SolarEdge ONE haalt u het maximale uit uw SolarEdge-investering, terwijl u geniet van een eenvoudige en eenduidige gebruikservaring voor het beheer van alle energie bij u thuis.