Herman

Met meerdere gebruikers de opbrengst van een PV-installatie verdelen? Dan is Herman een slimme oplossing!

Herman

Herman is een systeem dat zonnepanelen rendabel maakt voor meerdere gebruikers tegelijk. Denk bijvoorbeeld aan het realiseren van een zonnedak op een appartementencomplex. Hoe verdeel je op een eerlijke manier de energie en de investering onder de verschillende bewoners? De terugverdientijd met Herman is ongeveer 10 jaar. Zonder subsidie of verhoging van de huur-/woonlasten. Dat komt omdat Herman de zonnestroom terug levert op de elektriciteitsmeters van de bewoners.

Herman is op een veilige en eenvoudige manier via internet aan te sturen. Investeert de ene bewoner twee keer zoveel in de zonnepanelen als de ander? Of wil een (nieuwe) bewoner geen zonnestroom ontvangen? Dan kan dat zo geregeld worden. Ook kunnen alle deelnemers via Herman hun opbrengsten zien.

Herman maakt de combinatie van centrale opwekking en verdeling van opgewekte elektriciteit naar afzonderlijke gebruikers heel eenvoudig!

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
info@greenpowersystems.eu
 

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.