Omvormers merken

Afhankelijk van úw wensen en de situatie ter plekke adviseren wij verschillende merken omvormers.

SMA omvormers

Voor centrale omvormers met een centrale optimalisatie per rij panelen worden standaard omvormers van het merk SMA gebruikt. Deze omvormers van de grootste omvormerfabrikant uit Duitsland hebben een uitstekende kwaliteit gekoppeld aan een hoog omzettingsrendement.


SAJ omvormers

Een voordeliger alternatief zijn de recentelijk op de mark gekomen Chinese omvormers. SAJ omvormers zijn naar onze mening omvormers met een goede prijs-kwaliteitverhouding.


SolarEdge omvormers

Indien een opbrengstoptimalisatie per paneel gewenst is, zoals bij schaduwsituaties, is het Israëlische merk SolarEdge een optimale oplossing. Dit is een fabrikant met een langjarige expertise. Zij leveren systemen met hoge omzettingsrendementen en optimale monitoringsfaciliteiten.


Micro-omvormers

Bij toepassing van micro-omvormers werken wij met het merk SAJ.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
info@greenpowersystems.eu
 

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.