Zonnepanelen onderconstructies

Wij hebben in eigen beheer hoogwaardige dakhaken ontwikkeld.

Hoogwaardige dakhaken

De onderconstructie bij opbouwinstallaties op hellende pannendaken zijn systemen waarbij de dakhaken aan de dakconstructie geschroefd worden. Green Power Systems heeft hier eigen hoogwaardige dakhaken voor ontwikkeld. Toepassing van haken achter de panlatten vinden wij vanuit onze jarenlange dak expertise niet verantwoord.


Waterdichte verankering

Voor bitumen hellende daken worden eveneens eigen bevestigingssystemen toegepast. Deze systemen leveren een gegarandeerd waterdichte verankering aan het dak op.


Optimale opstelling

Voor platte daken worden onderconstructies toegepast die een variabele opstellingshoek mogelijk maken, zodat ter plekke een optimale opstelling gecreëerd wordt. Voor grotere daken houden we rekening met de belasting van de wind. Hier wordt de onderconstructie op aangepast.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
info@greenpowersystems.eu
 

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.