Subsidies / financiering

Zet zonlicht om in stroom en bespaar zo op uw energierekening.

Energiebesparing voorkomt milieuvervuiling en spaart behalve uw portemonnee vooral ook kostbare grondstoffen. Overweegt u om zonnepanelen aan te schaffen? Dan zijn er diverse subsidieregelingen en financieringsmogelijkheden waar u mogelijk aanspraak op kunt maken. Uiteraard kan dit een rol spelen in uw overweging om te investeren in duurzame energie.

Wij verwijzen u hier naar de mogelijkheden die er landelijk en provinciaal zijn. Op de betreffende websites vindt u de actuele informatie.

Meer Met Minder

Energiebesparing loont: het levert meer wooncomfort op en zorgt voor een lagere energierekening.
Meer Met Minder is de nationale aanpak van energiebesparing in bestaande woningen en andere gebouwen. De website van Meer Met Minder geeft u tips en adviezen om aan de slag te kunnen gaan. Ook kunt u via de website Meer Met Minder aanbieders inschakelen voor hulp bij de uitvoering. Kijk voor actuele informatie op www.meermetminder.nl

Overige interessante websites

U vindt nóg meer informatie op onderstaande websites:

www.ikinvesteerslim.nl
www.energiesubsidiewijzer.nl
www.svn.nl/producten
SDE regeling

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
Mail ons

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.