Opbouw

Het meest toegepaste systeem is het opbouwsysteem.

De meeste zonne-energie installaties zijn opbouwinstallaties, waarbij panelen als opbouwsysteem op hellende en platte daken geïnstalleerd worden. Op het dak wordt een onderconstructie met dakhaken gemaakt waar de zonnepanelen op worden gemonteerd. Green Power Zonnepanelen heeft hiervoor eigen dakhaken ontwikkeld.

De verschillende soorten panelen kunnen met dit systeem geplaatst worden.

Hellende daken

Bij hellende daken bestaat het dak, de ondergrond uit pannen daken (bij de meeste woningen), leien daken, daken met bitumineuze of kunststoffen dakbedekking en zinken daken. Op deze daken wordt een onderconstructie met draagprofielen bevestigd. Wanneer u een asbest houdend dakbeschot heeft (eternit platen) daar mogen we helaas geen zonnepanelen op monteren.

Platte daken

Bij platte daken betreft het daken met alle voorkomende dakbedekkingen alsook ‘groendaken’. In sommige gevallen is een onderconstructie niet nodig en worden de zonnepanelen direct op het dak geschroefd.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
Mail ons

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.