×

Zonnepanelen

Voor niets gaat de zon op

De zon is voor ons een onuitputtelijke bron van energie. Zonne-energie is schoon, duurzaam en levert ons en onze (klein)kinderen geen afvalprobleem op. De techniek om zonnekracht om te zetten in elektriciteit is steeds verfijnder en de mogelijkheden zijn inmiddels enorm! We spreken in technische termen van photovoltaïsche energie, ook wel PV genoemd. Hiermee wordt de directe omzetting van (zon)licht in elektriciteit bedoeld. Zodra er op een dak of gevel meerdere zonnepanelen worden geplaatst dan ontstaat er een zogeheten PV-systeem of PV-installatie. Wat er op úw woning of (bedrijfs)pand mogelijk is bekijken wij graag voor u. Onze boodschap is helder: maak van uw dak of gevel uw eigen milieuvriendelijke zonne-energiecentrale en bespaar vele euro’s op de lange termijn!

zonnepanelen plaatsen op dak

Doe de locatiescan

Benieuwd of uw woning geschikt is voor zonnepanelen? Doe dan heel eenvoudig en vrijblijvend de locatiescan en kom er binnen enkele minuten achter.

zonnepanelen plaatsen op dak

Installatie zonnepanelen

Green Power Zonnepanelen heeft een ruime ervaring in de toepassing en installatie van zonnepanelen (PV-technologie). Overweegt u om zonnepanelen te installeren? Laat ons u op weg helpen met een betrouwbaar advies en een team van deskundige installateurs. Wij leveren en installeren zonnepaneleninstallaties bij zowel woningen als utiliteits- en bedrijfsgebouwen.

Green Power Zonnepanelen is ontstaan uit Verkoelendak Nederland. Door de dak-expertise van Verkoelendak, plaatst Green Power Zonnepanelen PV-Installaties op een dak-verantwoorde wijze. Uiteraard is het mogelijk om een PV-installatie te realiseren in combinatie met renovatie van bestaande daken.

Wij denken met u mee, geven advies en dragen voor iedere situatie een passende energieoplossing aan. Wij maken werk van duurzame zonne-energie!

Voordelen zonnepanelen:

  • lagere energierekening
  • waardestijging van de woning/bedrijfspand door een groener energielabel
  • bijdrage aan een beter milieu
  • u verdient uw investering altijd terug
  • u wordt minder afhankelijk van stijgende energieprijzen