×

Merken zonnepanelen

Merken

Green Power Zonnepanelen werkt hoofdzakelijk met Tier 1 zonnepanelen.

Canadian Solar

Solar is een internationale producent van zonnepanelen en zonne-energiesystemen. Het bedrijf werd opgericht in 2001 in Canada en heeft sindsdien wereldwijd zijn stempel gedrukt. Canadian Solar staat bekend om zijn uitgebreide assortiment aan zonnepanelen, variërend van monokristallijn tot polykristallijn en bifaciaal. Ze hebben een sterke focus op zowel residentiële als commerciële toepassingen, en bieden ook oplossingen voor grootschalige zonne-energieprojecten. Het bedrijf heeft zich gevestigd als een prominente speler in de zonne-energie-industrie en geniet een goede reputatie vanwege de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun producten.

Longi

Longi, officieel bekend als LONGi Green Energy Technology Co., is een Chinese fabrikant van mono kristallijne zonnecellen en -panelen. Het bedrijf staat bekend om zijn nadruk op mono kristallijne technologie, die doorgaans hogere efficiëntie biedt dan polykristallijne technologie. Longi heeft een sterke verticale integratie, waarbij ze zich richten op het volledige productieproces. Dit stelt hen in staat om een hoge mate van controle en kwaliteit te behouden.

Jinko

JinkoSolar is één van de grootste en meest erkende Chinese fabrikanten van zonnepanelen. Het bedrijf werd opgericht in 2006 en heeft sindsdien snel naam gemaakt in de zonne-energie-industrie. Jinko Solar is een fabrikant van zonnepanelen die zowel mono kristallijne als polykristallijne panelen produceert. Ze staan bekend om hun geavanceerde productietechnologie en strikte kwaliteitscontroles.